آسان کار

متخصص روابط کار و تامین اجتماعی

تماس از شما مشاوره رایگان از ما

قرارداد شراکت آرایشگاه و نحوه نوشتن آن

0/لایک

قرارداد شراکت آرایشگاه

ز جمله قراردادهای مهم و کاربردی در شراکت، میتوان به قرارداد شراکت آرایشگاه اشاره کرد. این دسته از قراردادها برای شراکت میان دو یا چند نفر در سالن زیبایی منعقد می‌شوند و در آن در رابطه با شرایط شراکت در آرایشگاه صحبت می‌شود. در ادامه به بررسی بیشتر این دسته از قراردادها پرداخته و به نکات مهم در نحوه نوشتن آن اشاره خواهیم داشت.

شراکت در آرایشگاه زنانه و الزامات حقوقی آن

برای شروع مشارکت در آرایشگاه زنانه یا مردانه، باید در ابتدا تمام هزینه‌های لازم را در نظر بگیرید. شاید در ابتدای شروع کار سود زیادی نصیبتان نشود، اما پس از گذشت مدت زمانی میتوانید به تدریج به درآمدزایی برسید و سوددهی را تجربه نمایید. تمام کسب و کارها باید دوام و بقا داشته باشند تا به یک نتیجه ایده آل از نظر مالی برسند.

شراکت در آرایشگاه زمانی اتفاق می‌افتد که افراد به تنهایی از سرمایه کافی برای شروع این حرفه برخوردار نیستند و از طریق کمک‌های مالی یک یا چند نفر دیگر اقدام به این کار می‌کنند. حال شراکت به هر نحوی که باشد، باید پیش از شروع به یک سری از الزامات حقوقی و اصولی در رابطه با آن توجه شود تا بعدا طرفین دچار اختلاف و ضررهای مالی نشوند. در این رابطه هم مهمترین کار تنظیم قرارداد شراکت آرایشگاه است.

قرارداد شراکت آرایشگاه چیست؟

 

قرارداد شراکت آرایشگاه چیست؟

 

این روزها بسیاری از افراد به صورت شراکتی اقدام به راه اندازی آرایشگاه می‌کنند و در سود و زیان آن با هم شریک می‌شوند. برای این کار هم معمولا به عقد قرارداد شراکت آرایشگاه می‌پردازند تا بعدا دچار مشکل و اختلاف نشوند. در واقع با وجود قرارداد مشارکت در آرایشگاه، از احتمال بروز اختلاف و مشکل جلوگیری می‌شود و هر یک از طرفین نسبت به شرایط خود در شراکت به خوبی آگاهی پیدا می‌کنند. در این قراردادها در رابطه با میزان سهم هر فرد در شراکت هم صحبت می‌شود. بنابراین در صورتی که قصد دارید به صورت شراکتی اقدام به کار در حوزه آرایشگری بپردازید، بهتر است حتما قرارداد شراکت آرایشگاه را منعقد نمایید.

چه زمانی میتوان به فسخ قرارداد شراکت آرایشگاه پرداخت؟

به طور کلی در نظام حقوقی کشور امکان فسخ قراردادها وجود ندارد. مگر اینکه در این رابطه در قرارداد صحبت شده باشد و طرفین نسبت به فسخ قرارداد توافق کرده باشند. برای همین اگر احتمال میدهید که قرار است به فسخ قرارداد شراکت آرایشگاه بپردازید، بهتر است در این رابطه در متن قرارداد اشاره داشته باشید و شرایط فسخ را ذکر کنید. در واقع باید یکی از بندهای قرارداد شراکت آرایشگاه را به شرایط فسخ قرارداد اختصاص دهید. توجه کنید که تنظیم بند فسخ قرارداد شراکت در آرایشگاه بدون دانش و مهارت حقوقی، میتواند سبب مشکلات بیشتری شود. بنابراین در این رابطه با افراد متخصص مشورت نمایید.

نمونه قرارداد شراکت آرایشگاه

این روزها بسیاری از افراد برای انعقاد قراردادهای مورد نظر خود، از نمونه‌های آماده در اینترنت استفاده می‌کنند. این قراردادها نوشته‌های مکتوبی هستند که در آن در رابطه با چگونگی ارتباط کاری طرفین صحبت می‌شود. همچنین در آنها در رابطه با درصد هر یک از طرفین و حدود اختیارات در شراکت صحبت می‌گردد. با این که میتوان از نمونه قرارداد شراکت آرایشگاه برای عقد قرارداد استفاده کرد، اما بهتر است پیش از این کار متن آن را به خوبی مطالعه کرده و در صورت نیاز آن را تغییر داد. از طرف دیگر بهترین کار این است که تنظیم قرارداد شراکت آرایشگاه را به عهده افراد متخصص سپرده تا کلیه بندها، مفاد و اطلاعات لازم در آن درج شود.

قرارداد درصدی آرایشگاه به چه شکل است؟

در حوزه خدمات آرایشی یک نوع دیگر قرارداد هم با عنوان قرارداد درصدی آرایشگاه وجود دارد. در این رابطه باید اشاره شود که بسیاری از افراد به صورت درصدی در سالن‌های زیبایی اقدام به کار می‌کنند و مدیران این سالن‌ها برای تکمیل کادر خود و افزایش تعداد پرسنل، از همین نیروهای درصدی استفاده می‌کنند. از طرفی برخی از مدیران هم سالن خود را به شکل درصدی اجاره می‌دهند. حال برای اینکه میان این افراد هم مشکلات حقوقی رخ ندهد، اقدام به تنظیم و بستن قرارداد درصدی آرایشگاه می‌کنند. برخی از این قراردادها به صورت دستی نوشته می‌شوند و برخی دیگر به شکل قانونی در اتحادیه‌های آرایشگران پر و تکمیل می‌شوند.

چند نکته حقوقی پیش از تنظیم قرارداد شراکت آرایشگاه

 

چند نکته حقوقی پیش از تنظیم قرارداد شراکت آرایشگاه

 

  • موضوع و عنوان هر قراردادی باید به طور واضح مشخص شود. در رابطه با قراردادهای مشارکت در آرایشگاه هم به همین صورت است و باید عنوان آن به درستی ذکر شود.
  • در قرارداد شراکت آرایشگاه باید مشخصات شرکا به درستی درج شود و کلیه اطلاعات شخصی لازم همچون شماره شناسنامه، شماره کارت ملی، تاریخ تولد، آدرس، شماره تماس و غیره درج گردد.
  • یکی از مهمترین موارد در تنظیم قرارداد شراکت در آرایشگاه، اشاره به آورده و سرمایه هر یک از شرکا است. در واقع در این قراردادها باید به تفصیل در رابطه با سرمایه طرفین قرارداد صحبت شود تا میزان سود و زیان از طریق آن به خوبی مشخص گردد. البته برخی از قراردادها به این صورت است که یکی از طرفین برای شراکت در آرایشگاه میتواند از سرمایه نقدی و دیگری از تخصص و کار خود در این زمینه استفاده نماید.
  • در صورتی که طرفین قرارداد شراکت آرایشگاه سرمایه و سهم مشخصی را وارد کار کرده باشند، باید به میزان دقیق هر کدام از آنها به طور واضح اشاره شود. همچنین باید نحوه محاسبه و پرداخت سود و زیان مشخص گردد. در کنار این موارد باید در رابطه با میزان سهم شرکا در مورد هزینه‌های جاری و مصرفی هم صحبت شود.
  • در قرارداد شراکت آرایشگاه باید همچون بسیاری از قراردادهای دیگر در رابطه با تاریخ شروع و پایان همکاری صحبت شود. زمانی هم که قرارداد به تاریخ پایان برسد، میتوان آن را تمدید کرد.
  • تعهدات و وظایف هر یک از شرکا باید در این قرارداد ذکر شود. تعهدات افراد باید به گونه‌ای باشد که شرایط تنظیم قرارداد متعادل شود. این یعنی شرایط قرارداد شراکت آرایشگاه نباید به صورت یک طرفه باشد.

نحوه نوشتن قرارداد شراکت آرایشگاه

 

نحوه نوشتن قرارداد شراکت آرایشگاه

 

در رابطه با محتوای قرارداد شراکت آرایشگاه باید به موارد زیر اشاره کرد:

  • مشخصات طرفین قرارداد

به تعداد شرکا در قرارداد شراکت آرایشگاه، باید بخش‌هایی جهت درج اطلاعات و مشخصات آنها در نظر گرفته شود. در این بخش‌ها باید نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، شماره شناسنامه، کد ملی، شماره تماس و آدرس درج گردد.

  • موضوع قرارداد

همانطور که اشاره کردیم تمامی قراردادها باید دارای عنوان و موضوع مشخصی باشند. در قرارداد شراکت آرایشگاه هم باید به عنوان همکاری و مشارکت به خوبی و به طور کاملا واضح اشاره شود.

  • مدت قرارداد

در قراردادهای مشارکت در آرایشگاه باید تاریخ شروع و تاریخ پایان درج شود. در صورت تمایل طرفین پس از اتمام اعتبار قرارداد، میتوان برای تمدید آن اقدام کرد.

  • نحوه تقسیم منافع

یکی از بخش‌های مهم در قرارداد شراکت آرایشگاه، اشاره به نحوه تقسیم منافع و سود است. در واقع باید درصد مشارکت طبق توافق طرفین به خوبی مشخص شود و سپس در رابطه با شرایط پرداخت و اطلاعات بانکی صحبت گردد.

  • محل انعقاد و انجام قرارداد

یکی از بخش‌هایی که معمولا در قرارداد شراکت آرایشگاه به چشم می‌خورد، محل انعقاد قرارداد است. در این بخش آدرس محل انعقاد قرارداد ذکر می‌شود.

  • حقوق و تعهدات طرفین

در بخش مربوط به حقوق و تعهدات طرفین باید به مواردی چون تخصص افراد در حیطه آرایشگری، تهیه مواد و امکانات لازم و سایر موارد اشاره شود.

  • مرجع حل اختلاف

برای این قراردادها میتوان یک مرجع را به عنوان مرجع حل اختلاف در نظر گرفت تا در صورت بروز هرگونه مشکل بین طرفین نظیر اختلاف در اجرا، فسخ، بطلان و غیره بتوان به آن رجوع کرده و به حل و فصل موضوع پرداخت.

جمع بندی

قرارداد شراکت در آرایشگاه از انواع قراردادهای شراکتی بوده که میان افرادی که قصد دارند به صورت شراکتی اقدام به راه اندازی آرایشگاه کنند، منعقد می‌شود. در این قراردادها باید درصد سود و سهم هر یک از طرفین مشخص شود تا بعدا مشکل و اختلافی در این رابطه به وجود نیاید.

جدید ترین مقالات

ایمن سازی کسب و کار

پشتیبان کاربر

کلینیک اداری آسان کار آماده ارائه انواع خدمات اداری ،حقوقی ومشاوره به کارگران وکارفرمایان می باشد،شما می توانید برای دریافت مشاوره تلفنی و اینترنتی با کارشناسان ما در بخش پشتیبانی در ارتباط باشد.با تشکر

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها