آسان کار

متخصص روابط کار و تامین اجتماعی

تماس از شما مشاوره رایگان از ما

متن قرارداد کاری بین دو شریک

6/لایک

متن قرارداد کاری بین دو شریک

کسب اطلاعات کافی از نحوه نگارش متن قرارداد کاری بین دو شریک به افرادی که قصد شراکت با یکدیگر را دارند بسیار توصیه می شود. نوشتن قرارداد شراکت کار سخت و دشوار نیست اما نکاتی دارد که افراد باید با آگاهی کافی از این نکات اقدام به نگارش متن قرارداد کاری بین دو شریک کنند. بنابراین اگر قصد شراکت با یک یا تعدادی از افراد دارید توصیه می کنیم که حتما اقدام به تنظیم یک قرارداد شراکت کاری قانونی و استاندارد کنید.

در واقع قرارداد کاری بین دو شریک تنها مختص افرادی است که قصد دارند با یکدیگر همکاری کنند و یک کار جدید یا فعلی را با شراکت یکدیگر پیش ببرند، حال ممکن است یکی ایده و دانش بالایی داشته باشد و دیگر افراد سرمایه کافی برای پرورش دادن این ایده را داشته باشند اما در هر صورت این افراد برای اینکه بتوانند با یکدیگر همکاری کنند باید قرارداد کاری بین دو شریک تنظیم شود تا در این پروسه مشکلی پیش نیاید.

اگر قصد آشنایی و کسب اطلاعات کافی از نحوه نگارش قرارداد کاری بین دو شریک را دارید در ادامه همراه ما باشید تا بتوانید به صورت کاملا رایگان بهترین قرارداد کاری بین دو شریک را تنظیم نمایید.

 

قرارداد کاری بین دو شریک چیست؟

قرارداد شراکت کاری بین دو یا چند شریک مقدمه و آغاز همکاری آن ها است که به موجب این قرارداد مشخص می شود که این افراد چگونه به واسطه یکدیگر کار جدیدی را آغاز نمایند. در واقع قرارداد کاری بین دو شریک مشخص می کند که میزان سود و زیان هر شریک چقدر باشد، آورده هر یک را مشخص می کند و برای حل و فصل اختلافات آتی بهترین مرجع را مشخص می نماید به همین خاطر نوشتن این قرارداد پیش از شروع همکاری ضروری است.

قرارداد کاری بین دو شریک یکی از انواع قراردادهای پرتقاضایی است که جهت تنظیم آن بسیاری از افراد اقدام می کنند و پیش از تنظیم این قرارداد اقدام به دریافت مشاوره می کنند؛ زیرا مشاوره جهت تنظیم قرارداد کاری بین دو شریک به شما کمک می کند تا بتوانید یک قرارداد استاندارد و قانونی را با توجه به جزئیات و نکات مهم تنظیم کنید.

 

قرارداد کاری بین دو شریک چیست؟

 

نحوه نوشتن قرارداد کاری بین دو شریک

تنظیم قرارداد کاری بین دو شریک نکات و شرایطی دارد که متقاضیان باید نسبت به این موارد آگاه باشند و سپس اقدام کنند. در ادامه با نحوه نگارش متن قرارداد کاری بین دو شریک آشنا می شوید که با آگاهی از این موارد می توانید بهترین قرارداد را تنظیم نمایید.

  • مشخصات طرفین

در ابتدای قرارداد کاری بین دو شریک مشخصات طرفین باید نوشته شود یعنی هر دو شریک باید نام و نام خانواده، تحصیلات، نام پدر، شماره شناسنامه، محل سکونت، شماره تلفن همراه، سن و… را به صورت دقیق یادداشت نمایند و اگر حس می کنند این اطلاعات دقیق نیست و شک و شبهه ای نسبت به آن دارند باید از تنظیم قرار شراکت کاری خودداری نمایند.

  • موضوع قرارداد

تمام بندهای دیگر قرارداد در راستای همین موضوع قرارداد هستند به همین خاطر باید در نحوه نوشتن این موضوع نهایت دقت را داشته باشید. نوع شراکت کاری و اینکه طرفین قصد دارند با همکاری یکدیگر چه کاری را انجام دهند در این بخش نوشته می شود.

  • مکان اجرای قرارداد

محلی که طرفین اقدام به تنظیم قرارداد کاری بین دو شریک نموده اند باید در قرارداد تحت عنوان مکان قرارداد نوشته شود. آدرس کامل به همراه شماره پلاک و واحد باید مکتوب شود.

  • مدت قرارداد

در قرارداد کاری بین دو شریک باید نوشته شود که این دو شریک از چه تاریخی تا چه تاریخی قصد همکاری با یکدیگر را دارند و پس از اتمام این مدت، این قرارداد هیچ ارزش قانونی نخواهد داشت.

  • مبلغ کل قرارداد

کل سرمایه مشارکت تحت عنوان مبلغ قرارداد باید مکتوب شود. مبلغ مشارکت هر فرد باید جداگانه نوشته شود و سپس باید مبلغ کل قرارداد کاری بین دو شریک را نوشت.

  • میزان سهم شرکا

بعد از نوشتن مبلغ کل قرارداد کاری بین دو شریک، باید سهم هر شریک هم نوشته شود که نشان می دهد که یک از افراد چه میزان سهمی در این شراکت دارند.

  • وظایف شرکا

وظایف و مسئولیت های هر دو طرف باید نوشته شود تا اگر در آینده مشکلی پیش آمد بتوان با در اختیار داشتن قرارداد کاری بین دو شریک اقدام به حل و فصل آن نمود. وظایف شرکا در قالب یک لیست کامل و جامع در قرارداد آورده می شود.

  • موارد فسخ و انحلال قرارداد

یک سری موارد وجود دارد که اگر پیش بیاید قرارداد کاری بین دو شریک فسخ و منحل می شود که این موارد باید در انتهای قرارداد کاری بین دو شریک نوشته شوند.

 

شکایت از شریک در قرارداد شراکت کاری

ممکن است پیش از یا پس از تنظیم قرارداد کاری بین دو شریک اختلافاتی بین آن ها شکل گیرد که این یک موضوع کاملا طبیعی است. سازش اولین گزینه برای حل این مشکل است اما اگر متوجه شدید که با سازش چیزی درستی نمی شود می توانید اقدام به تنظیم یک شکایت کنید اما توجه نمایید که این شکایت فرایند زمانبری دارد و خیلی طول می کشد که رای دادگاه آماده شود بنابراین تا جایی که می توانید باید سازش کنید یا از یک نفر سومی به عنوان داور کمک بگیرید.

 

حل و فصل اختلافات در قرارداد کاری بین دو شریک

همیشه اختلاف و درگیری میان شرکا وجود داشته و دارد و نمی توان به صورت کامل جلوی آن را گرفت اما می توان با انتخاب یک مرجع تا حدودی جلوی این موضوع را گرفت. مرجع حل اختلافات ناشی از قرارداد کاری بین دو شریک می تواند یک سازمان یا یک شخص باشد که  سازمان همان مرجعی است که جهت شکایت به آن رجوع می کنید و شخص همان داوری است که با آگاهی از این مشکل اقدام به حل این مشکل می نماید.

 

حل و فصل اختلافات در قرارداد کاری بین دو شریک

 

مشاوره جهت تنظیم قرارداد کاری بین دو شریک

تنظیم قرارداد کاری بین دو شریک نکات و قوانینی دارد و ممکن است که این قوانین مدام در حال تغییر باشد به همین خاطر توصیه می کنیم که اگر قصد نوشتن قرارداد کاری بین دو شریک را دارید حتما از مشاوره های افراد باتجربه و متخصص در این حوزه استفاده کنید و از نکات مهم پیش از قرارداد آشنا شوید تا بتوانید بهترین قرارداد کاری بین دو شریک را تنظیم نمایید.

 

مشاوره جهت تنظیم قرارداد کاری بین دو شریک

 

توجه نمایید که کلینیک اداری آسان کار یکی از بهترین کلینیک هایی است که می توانید برای تنظیم قرارداد شراکت کاری از طریق مشاوران این کلینیک اقدام کنید، زیرا کارشناسان و مشاوران کلینیک اداری آسان کار تجربه و مهارت بالایی برای تنظیم قرارداد کاری دارند و با اطلاعات به روزی که در این حوزه دارند می توانند بهترین قرارداد کاری بین دو شریک را تنظیم نمایند.

 

جمع بندی

پیشتر راجع به تنظیم قرارداد کاری بین دو شریک خواندید و حالا می دانید که پیش از شراکت یکی از مهم ترین موضوعات این است که طرفین اقدام به تنظیم یک قرارداد شراکت کاری نمایند. متن قرارداد کاری بین دو شریک باید کامل و جامع باشد و به تمامی موضوعات حائز اهمیت اشاره کند به همین خاطر توصیه می کنیم که اگر تجربه و مهارت کافی ندارید حتما از یک مشاوره حرفه ای کمک بگیرید.

یکی از بهترین کلینیک های اداری که اقدام به ارائه مشاوره برای تنظیم قرارداد کاری بین دو شریک می کند، کلینیک اداری آسان کار است که پیشتر با آن آشنا شده اید اما حالا می توانید از طریق شماره هایی که در اختیارتان قرار داده ایم با مشاوران این کلینیک اداری صحبت و مشورت کنید.

جدید ترین مقالات

ایمن سازی کسب و کار

پشتیبان کاربر

کلینیک اداری آسان کار آماده ارائه انواع خدمات اداری ،حقوقی ومشاوره به کارگران وکارفرمایان می باشد،شما می توانید برای دریافت مشاوره تلفنی و اینترنتی با کارشناسان ما در بخش پشتیبانی در ارتباط باشد.با تشکر

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها